Joptek teillä
36_teilla

Solutions by Joptek

Innovatiivinen suunnittelu

Paras lopputulos alkaa oivalluksesta – keveys, lujuus, kestävyys ja yhdistyvät uudella tavalla. Joptek tarjoaa asiakkailleen kokemuksen, osaamisen ja modernin suunnitteluteknologian. Hyödynnämme 3D-suunnitelua. Mallinamme ja valmistamme rakennekokonaisuudet asiakkaiden toiveiden mukaan. Ammattitaitoisella suunnittelulla ja mallintamisella pystytään löytämään optimaalinen lujuuden ja painon suhde, pinnanlaatu sekä kiinnitysratkaisut

 

Parhaat rakenneratkaisut

Joptek hallitsee eri materiaalit ja niiden yhdistämisen. Kevytrakenteiset ratkaisumme ovat puolet kevyempiä kuin perinteiset levyrakenteet. Keveys ja lujuus saavutetaan oikeilla materiaalivalinnoilla ja materiaalien yhdistämisellä.

 

Sopimusvalmistus

Valmistuksen tehokkuus ja valmistuskustannukset nousevat keskiöön. Optimoimme tuoterakenteen ja menetelmät saadaksemme valmistusprosessit mahdollisimman tehokkaaksi. Joptek Composites yhdistää innovatiivisuuden, laadun ja toimitusvarmuuden. Toimitamme tuotteemme alan kansainvälisten standardien ja asiakkaan vaatimusten mukaan sarjatuotannon tehokkuudella. Joptekin ratkaisuissa on huomioitu koko elinkaaren kustannustehokkuus.

Vaativien olojen ammattilainen

Joptek Composites on komposiittiteknologian edelläkävijä, joka suunnittelee ja valmistaa kevytrakenteita asiakaslähtöisesti. Osaamisemme ja ratkaisujemme toimivuus on testattu käytännön äärioloissa yli 25 vuoden aikana. Joptek on kotonaan yhtälailla Pohjanmeren öljynporauslautoilla, Karibianmeren laivoilla kuin raiteilla ja teillä pohjoisen hyytävistä oloista Euroopan sydämeen.

 

Esimerkkejä osaamisestamme

  • Linja-autojen ulkoverhoukset
  • Linja-autojen lattiat ja portaikot
  • Säiliöautojen sivu- ja kansiluukut

”Komposiittirakenne on ominaisuuksiltaan kevyt, luja ja eikä se pelkää vettä. Rakenne on ihanteellinen myös tiloissa, joissa ilmasto- ja lämpöolot vaihtelevat”

Ota yhteyttä

Kerantie 7-9
81720 Lieksa
tel. +358 20 7439150
info@joptek.fi

sertifikaatti_bureau_vitas_iso9001
sertifikaatti_bureau_veritas_iso14001
sertifikaatti_iris
sertifikaatti
Welding Quality System logo
TC Adhesice Bonding logo