Joptek merellä
33

Solutions by Joptek

Innovatiivinen suunnittelu ja muotoilu

Paras lopputulos alkaa suunnittelusta. Tulevaisuuden ratkaisuissa keveys, lujuus ja kestävyys yhdistyvät uudella tavalla. Joptek tarjoaa asiakkailleen kokemuksen, osaamisen ja modernin suunnitteluteknologian.

Hyödynnämme 3D-suunnittelua ja mallinnusta. Mallinnuksen ansiosta kokonaisuudesta pystytään luomaan todenmukainen kuva jo suunnitteluvaiheessa. Mallinnus mahdollistaa eri vaihtoehtojen vertailun ja muotoilun. Suunnittelijamme pystyvät sijoittamaan halutut toiminnot käytettävissä olevaan tilaan. 3D-suunnittelun ja -mallinnuksen jälkeen valmistamme mock-up’it, eli mallikappaleet valituilla materiaaleilla ja mitoilla. Näiden mock-upien avulla pystymme yhdessä asiakkaamme kanssa viimeistelemään tuotteen yksityiskohdat valmiiksi ennen tuotteen siirtymistä sarjatuotantoon.

Joptek hallitsee monipuolisesti eri materiaalit – laminaatit, metallit, lujitteet, ytimet sekä kerroslevyt – sekä niiden ominaisuuksien optimoimisen ja yhdistämisen. Materiaalivalinnat, rakennesuunnitteluratkaisut ja koko järjestelmän toiminnallisuus voidaan varmistaa luotettavasti ja tehokkaasti.

 

Parhaat ratkaisut

Tuotteemme täyttävät alan kansainväliset standardit ja vaatimukset. Huomioimme asiakaskohtaiset erityisvaatimukset ja viranomaisten kriteerit. Hallitsemme materiaalien soveltamisen, rakenteet sekä käytön asettamat vaatimukset.

Parhaat ratkaisut perustuvat ydinosaamiseemme – suunnitteluun sekä laminointi-, liimaus- ja kokoonpanoteknologiaan. Kokonaisuus täydentyy järjestelmien varustelulla – sähkö, lämpö, vesi, ilmastointi. Varustelussa teemme yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa – aina asiakkaamme parhaaksi.

Nopea asennus

Tuotteemme ovat helposti ja nopeasti asennettavissa. Tunnemme ja huomioimme asennuspaikkojen olot ja käyttöönoton vaatimukset tuotteita, järjestelmiä ja projektia suunnitellessamme. Tarvittaessa tarjoamme myös asennuspalvelun.

 

Luotettava toteutus

Joptek Composites tuntee meriteollisuuden olot ja vaatimukset – laatu, luotettavuus ja kustannustehokkuus nousevat keskiöön. Kokonaispalvelumme ulottuu suunnittelusta ja valmistuksesta aina asennukseen, käyttöönottoon ja ylläpitoon saakka.

Joptek on luotettava kumppani sekä projektien hoitamisessa, toimituksissa että toimituksen jälkeen. Arkityössä korkeatasoinen projektinhallintajärjestelmä on keskeinen työkalumme. Toimitamme vaatimusten mukaisen kokonaisuuden sovitussa aikataulussa.

 

Ääriolojen ammattilainen

Osana meriteollisuuden vahvaa verkostoa Joptek Composites on komposiittiteknologian edelläkävijä, joka suunnittelee ja valmistaa asiakaslähtöisiä kevytrakenteita. Osaamisemme ja ratkaisujemme toimivuus on käytännössä testattu äärioloissa yli 25 vuoden aikana. Joptek on kotonaan yhtälailla Pohjanmeren öljynporauslautoilla kuin Karibianmeren laivoillakin.

 

Esimerkkejä osaamisestamme

  • Kevytparvekejärjestelmät
  • Laivojen kylpyhuonemoduulit
  • Laivojen kylpyhuonelattiat
  • Offshore-kylpyhuonemodulit
  • Offshore-kylpyhuonelattiat
  • Erikoisseinät
  • Kylpyhuoneiden saneerausratkaisut

 

”Osaamista äärioloissa, pohjoinen ulottuvuus ja energiatehokkaat innovatiiviset ratkaisut”

”Joptek Composites on toimittanut kevytparvekejärjestelmiä lukuisiin risteilijöihin”

”Kevytrakenteella saavutetaan merkittävä painonsäästö”

Referenssit

Pääsette näkemään referenssit täällä.

Video

Joptek Composites At Sea

Ota yhteyttä

Kerantie 7-9
81720 Lieksa
tel. +358 20 7439150
info@joptek.fi

 

sertifikaatti_bureau_vitas_iso9001
sertifikaatti_bureau_veritas_iso14001
sertifikaatti_iris
sertifikaatti
Welding Quality System logo
TC Adhesice Bonding logo